ES70

ES70

ES70 е плъзгаща система от висок клас, която позволява максимално проникване на слънчева светлина и оптимален изглед към околната среда без излишно растериране. Дизайнът е съчетан с надежден, висококачествен механизъм за плъзгане с повдигане. Профилите на ЕS70 са проектирани така, че да могат да осигурят качествена работа на системата от една страна, а от друга – системата да бъде елегантна.

ЕS70 е подходяща за средни и големи отвори, като характеристиките ѝ отговарят на последните архитектурни тенденции и строгите енергоспестяващи стандарти. Всяко от крилата в позициите, може да работи качествено с натоварвания до 440 кг. С варианта „хотелски тип“ ES70 позволява максималнo пропускане на естествена светлина в помещенията. Концепцията за един вид профил по цялата периферия на рамката осигурява бърза изработка и ефективен монтаж. При ES70 има разработено и налично решение за ползване на атрактивната за клиентите ниска долна релса с височина от само 25 мм.
Максималната дебелина на стъклопакета при ES70 е 52 мм и в съчетание с високата товароносимост позволява прилагането на специално ламинирано, темперирано и дебело стъкло, което подобрява сигурността, шумоизолацията и устойчивостта на атмосферни влияния.
Дизайнът и концепцията на системата предполагат влагането ѝ в проекти от по-висок клас, там където има изисквания към дизайн и функционалност на използваните системи, стъклопакети и обков.

20
години

РУСГЕР